BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Eğitimde İyi Örnekler kapsamında okul bahçemizde öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek üzerine çalışmalar gerçekleştirildi.2 adet Bungalov ev tahsis edildi.Öğrencilerimizin bahçeden kitap almaları için tahta kutular oluşturuldu.Ayrıca kamelyalarımız düzenlendi.Okulumuzun sınıf koridorları öğrencilerimizin ders çalışabilmesi için geliştirildi.Duvarlara dünya haritası gibi ilgi çekici figürler işlendi.Okulumuzun kitap-kafesi de mevcut.Burada öğrencilerimiz ders aralarında sosyalleşme,ders çalışma,kitap okuma,zeka oyunları oynama,söyleşi,münazara gibi etkinlikler gerçekleştirmektedirler.

Kıymetli velilerimiz

Veli iletişim hattı ile öğretmenlerimize belirlenen saatlerde ulaşabilir ve öğrenciniz hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yapmanız gereken sadece veli iletişim hattını arayarak sesli yönlendirmelere dikkat ederek görüşmek istediğiniz öğretmenin kodunu tuşlamınız yeterli olacaktır.

Ock

Günümüzden geleceğe yön vermek adına, farklı okullardan 8 ve 9. Sınıf öğrencilerinin, eğitim, felsefe, psikoloji, sanat, teknoloji ve tarih alanlarındaki düşüncelerine geniş bakış açısı kazandırmak ve etkileyici iletişim becerilerini geliştirmek amacıyla 13-14 Ocak 2024 tarihlerinde Merinos Kültür Merkezinde yoğun katılımla Gençlik Çalıştayımızı gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz bünyesinde düzenlediğimiz hikaye yarışmasına Bursa ilindeki tüm resmi ve özel okullarda öğrenim gören öğrenciler katılabilir.

Eserler naihlyarismalari@gmail.com adresine e-posta ile gönderilecek olup son başvuru 26 Şubat 2024 mesai bitimine kadardır.

Ara

10 Aralık insan hakları gününe özel yapılan resim yarışması sonrasında oylamalar sonucunda birinciliği alan iki öğrencimizi tebrik ediyoruz. İnsan haklarının ihlal edildiği bu günlerde Dünya barışının sağlanmasını temenni ediyoruz.

Ekm

Okulumuzda Atölye çalışmlarımız devam etmektedir.Gelişmelere web sayfamızın Atölyeler sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Ağu

Okulumuzun kütüphane,okul bahçesi,kitap-cafe gibi alanlarından da öğrencilerimizin istifade ettiği Dilek KANDEMİR hocamızın yürüttüğü OKU-YORUM Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projemizi tamamladık.

May

DYK' ya katılan öğrencilere ve bu kurslarda görev alan öğretmenlere yönelik motivasyon amaçlı gezi, seminer vb. etkinlikler okul müdürlüğü tarafından planlanır ve uygulanır.

12.sınıf DYK öğrencilerimizle birlikte Uludağ'da YKS kampı düzenledik. Öğrencilerimizle hem  soru çözümü  hem de motivasyon etkinliklerimiz gerçekleşti

May

Okullarda “Şehrimin Değerleri” konulu kısa film, öykü veya fotoğraf yarışması düzenlenir.

Okulumuzda ''Şehrimin Değerleri'' konulu şiir,fotoğraf,öykü ve kısa film yarışması düzenlenmiştir.Bu kapsamda ortaokul sınıflarımızdan 5B sınıfından öğrencimiz Azra Karadeniz yazdığı şiirler 1.olmuştur.

May

Yenilikçi çalışmalar, robotik kodlama, STEM, TÜBİTAK projeleri, Erasmus, e-Twinning ulusal ve uluslararası hibe programları inceleyerek değerlendirdik.

Nis

2022 Yılının Süleyman Çelebi yılı olarak kabul edilmesi nedeniyle öğrencilere inanç, ahlak, hoşgörü, sevgi, saygı, barış gibi erdemleri kazandırmak amacıyla etkinlikler düzenlendi.Ülkemizde pek çok merasimde okunan Mevlid-i Şerif'in yazarı olan Süleyman Çelebi'yi bu vesileyle rahmetle anıyoruz.