BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Mesleki uygulamaya katılacak öğrencilerin mesleki hazırbulunuşluklarını desteklemek amacıyla Fatiha suresi, namaz sureleri Yasin-i Şerif ve aşırlar üzerinde dikkatle durulur. Bu sureleri cuma namazında okuyabilecek düzeyde mahreç ve tecvid kurallarına göre okuyabilmeleri sağlanır.

Nis

Aile organizasyonu ile öğretmen,öğrenci ve velilerimizle sabah namazı buluşması kapsamında Fatih Sultan Mehmet Camisinde bir araya geldik.Namaz sonrası çorba ikramında emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okullarda seçilen değerlerle ilgili öğrenciler tarafından broşür hazırlanarak velilere dağıtılır, duvar gazetesi hazırlanır.
Sınıflarımızda değerlerle ilgili duvar gazetesi yapıldı. Öğrencilerimiz sınıfta sunum yaptılar. Ayrıca okul koridorlarındaki panolarda öğrencilerimiz dürüstlük,doğruluk gibi değerlerimizle ilgili hadisler ve sözleri yazarak zarflara koydular.

Nis

Okullar, engelli öğrencileri olmasa dahi, okul ve pansiyon binalarında engelliler için tüm önlemleri alır. Engelli rampaları, engelli WC leri, asansör veya zemin katta derslik, engelli pansiyon odası vb. tüm ihtiyaçlar hazır halde olur.

Nis

Öğrencilere yönelik akademik başarı, verimli ders çalışma teknikleri, motivasyon, zamanın kullanımı, sınav kaygısı ve YKS-LGS sınav sistemleri ile ilgili seminerler verildi.

Tem

Yaz tatilinde de eğitimlerimize devam ediyoruz. IB DP & MYP öğretmenlerimiz "Oyun Tabanlı Eğitim" seminerine katıldılar.

We continue our training during the summer break. Our IB DP & MYP teachers attended the "Game Based Education" seminar.

Tem

Öğretmen ve öğrencilerimizin projeleri ile bahçemize dokunuşlara devam ediyoruz.

We continue to touch our garden with the projects of our teachers and students.

Tem

Simav Anadolu İmam Hatip Lisesinin kıymetli idareci ve öğretmenlerini okulumuzda ağırladık.

Bu yıl Fen ve Sosyal Bilimler proje okulu olan Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi idareci ve öğretmen ekibine başarılar dileriz.

We hosted the valuable administrators and teachers of Simav Anatolian Imam Hatip High School in our school.

We wish success to the administrators and teachers of Simav Anatolian Imam Hatip High School, which is a Science and Social Sciences project school this year.