T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Anadolu İmam Hatip Lisesi

eTwinning'de Başarı Tazeledik

2023-2024 yılı eTwinning okulu basvuruları sonuçlandı. Okulumuz büyük bir başarıya daha imza atarak ikinci kez  eTwining okulu oldu.

 

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023 -2024 eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

 Yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

 e-Twinning ; Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak eTwinning okulu olmayı hak etti.

 Okulumuza bu haklı gururu yaşatan eğitimde belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecine destek veren  Müdürümüz Sn.Abdulkadir Çınar'a projelerin yürütülmesinde aktif rol alan  öğretmenlerimize  desteklerini esirgemeyen etwinnerlarımıza okulumuz personellerine, tüm veli ve öğrencilerimize, ilçe ve il koordinatörlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

            BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.05.2023 - Güncelleme: 09.05.2023 09:03 - Görüntülenme: 358
  Beğen | 0  kişi beğendi